Kassa software

 

Meest gestelde vragen:

 

Wat zijn de systeemeisen voor jullie garage software?

De eisen voor onze garage software zijn vrij minimaal, zie onderstaande eisen:

Besturingssysteem Windows Het computersysteem moet een minimale resolutie van 1024 x 600 aankunnen
Mocht u een bonprinter gebruiken deze dient een USB interface te hebben, mocht het wat anders zijn dan print deze waarschijnlijk langzaam

 

 

Op welke apparaten kan de garage software worden geinstalleerd?

Onze Garage software kan geinstalleerd worden op vrijwel alle Windows systemen zoals:

Computer, Laptop, Tablet, Server

 

 

Kan de garage software ook in een netwerk worden gebruikt?

Ja de garage software kan in een netwerk worden gebruikt. Heeft u een bedraad netwerk dan is het alleen een kwestie van de map te delen zodat deze inzichtelijk is voor andere werkstations. Let op, de software hoeft maar op één systeem te worden geinstalleerd! Heeft u een draadloos netwerk, dan kan er ook in netwerk worden gewerkt echter dienen wij voor u een IP server te installeren.

 

 

Waarom is jullie garage programma zo voordelig?

Wij hoeven ons niet te houden aan afgesproken dealer prijzen aangezien onze garage software in eigen beheer wordt ontwikkeld. De prijs voor onze kassa software is slechts 13,50 per maand en eenmalige registratiekosten 79 dit is incl updates en ondersteuning. Ook werken wij niet met losse modules ons maand tarief is een all-in bedrag met uitzondering van 'online afspraken' en eventueel netwerk oplossingen met een IPserver.

De facturatie is jaarlijks, u betaald het bedrag gerekend t/m januari. Rekenvoorbeeld: Het is 01-06-2016 u besteld de software u betaald dan:

7 maanden x 13,50 + eenmalig 79,- = 173.50

 

 

Ik heb helemaal geen verstand van computers, kan ik met jullie kassa programma werken?

Onze garage software is gemakkelijk in gebruik, om goed met ons programma te kunnen werken heeft u geen computer ervaring nodig. Mocht u vragen hebben over het programma? onze helpdesk medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Ik werk nu met een andere garage programma, is het makkelijk om over te stappen?

Overstappen is niet erg moeilijk in onze garage software kunt u zeer eenvoudige zelf klanten en artikelen importeren, tevens kunnen wij dit voor u verzorgen incl. installatie en uitleg voor slechts €149.

 

 

Moet ik ook een contract tekenen om met jullie garage programma aan de slag te kunnen?

Nee u hoeft geen contract aan te gaan en er is geen opzegtermijn omdat er vooraf wordt gefactureerd. U betaald de maandelijkse kosten t/m januari.

 

 

Waarom zou ik voor jullie garage software kiezen?

Wij zijn al ruim 10 jaar specialist in het maken van gebruiksvriendelijk en betaalbare kassa software. Daarnaast is ons bedrijf volledig gericht op eerlijk advies en een super klantenservice!